public
relation
public relations public relations

full offull of

full positive
1

Hír

Hír az, amit a tévében látunk, az újságban vagy a közösségi médiában olvasunk, a rádióban hallunk, de az is hír, amit megosztunk a barátainkkal magunkról, és az is, amit a szomszéd elmesél másokról.

A hírek alapján tájékozódunk, véleményt alkotunk, döntéseket hozunk. Minden információ hír, ha elég érdekes: az is, ha egy tojásnak Instagram-fiókja van, minden csak attól függ, ki, mikor, hol, és hogyan meséli el. Akiről nem mesélnek, arról nem alkotunk véleményt. Veled mi újság?

2

Név

A név egy szó, aminek köszönhetően megkülönböztetünk dolgokat egymástól.

Szeretjük azt gondolni, hogy a számunkra ismeretlen nevek nem is fontosak, hiszen a fontos tárgyak, helyek, emberek neveit ismerjük, mert elmondják nekünk a szüleink, a tanáraink, a barátaink és a média. Ahhoz, hogy megjegyezzünk egy nevet, társítanunk kell hozzá valamit: tulajdonságokat, élményt, véleményt, benyomást. Bemutatkoznál nekünk?

Hírnév

Itt jövünk mi a képbe.

A Híredből és a történeteidből felépítjük a Nevedhez társított érzeteket és információkat. Reputáció- vagy márkaépítés, szakértői pozícionálásod, a fogyasztóid edukációja; minden cél eszköze a hír, vagyis a történet, amit jó időben, jó helyen, és a megfelelő módon kell tálalni a közönségnek. Neked mi a történeted? 

laptop newspaper phone radio tv

Amit csinálunk

x
Sajtóélmény
A sajtónak sztorikra, új infókra, aktualitásokra és élményre van szüksége. Kiállni a mikrofon elé és bejelentést tenni már nem működik – mutassuk meg inkább a gyártási folyamatokat, vonjuk be a sajtó munkatársait a termékélménybe, álljunk elő a területünket érintő minél érdekesebb témákkal! Nyújtsunk minél emlékezetesebb élményt az újságíróknak az aktivitással vagy a helyszínnel!
Hírgenerálás
Jó, ha van történeted, de van-e valódi hírértéke és aktualitása? Vannak-e szakértőid és megfelelő know-how, ami mindezt hitelesíti? És mindezzel tudod-e magad szakértőként pozícionálni a piacodon? Segítünk mindezt előteremteni, úgy, hogy arra a sajtó is vevő legyen és egy idő után már maguktól forduljanak hozzád, ha az iparágadban hiteles megszólalót keresnek.
Média kezdőknek / Sajtófelkészítés
Nem tudod, hogyan érdemes viselkedni a sajtóval? Legrosszabb rémálmod lenne kiállni és tájékoztatni a nyilvánosságot valamiről? Kamerafóbiád és mikrofoniszonyod van? Mi segítünk felkészülni neked a nagy találkozásodra a sajtóval: sajtópiaci körképet adunk, retorikai és kommunikációs technikákat tanítunk, megtanítunk nyilatkozni és kamera előtt szerepelni, de kríziskezelési tippekkel is szolgálunk, ha éppen arra van szükséged.
Belső kommunikáció
Egy vállalat legnagyobb kincse a jó szakembergárdája, és több HR-problémát is kiküszöbölhetsz a megfelelő kommunikációval a munkatársak felé. Ez nem csak a hírlevelezést és a céges buliszervezést takarja; a munkatársak egymás közti kommunikációjától a változásmenedzsment kezelésén át a cég stratégiai irányainak értéséig, valójában a vállalati kultúra alapjait jelenti. Segítünk neked kommunikációs trükkökkel, megoldásokkal, aktivitásokkal, hogy minél szorosabb legyen a munkavállalói elköteleződés.
Employer branding
Hogyan pozícionálhatjuk magunkat a legjobb szakemberekként? Hogyan vonzzuk cégünkhöz a legígéretesebb pályakezdőket? Hogyan lehetünk azok, akik irodája előtt tömött sorokban állnak a legértékesebb tudású álláskeresők? Természetesen úgy, ha a saját történetünket a lehető legvonzóbb módon, gondosan megválasztott eszközök segítségével az arra legalkalmasabb csatornákon meséljük el. Munkáltatói márkád már van – mi segítünk, hogy ne a véletlen alakítsa azt.
Public affairs
Iparági lobbi a sajtó eszközeivel, stakeholder mapping elkészítése, szakmai szervezetekkel közös kommunikációs és sajtóaktivitások.
Krízis- és issuemenedzsment
Egy hirtelen jött krízis esetén jól és gyorsan kezelni a sajtót fél siker; a helyzet magaslatára akkor kerülhetsz, ha felkészülten kiállsz a kamerák elé, higgadtan kommunikálsz, annyit és úgy mondasz, amennyit és ahogy feltétlenül szükséges. Ha kiélezett helyzetben jól reagál a céged, az a hosszú távú reputációját is építi. Mi segítünk abban, hogy kezedben tarthasd az irányítást, bárhogy is alakuljon a helyzet.
Vállalati felelősségvállalás
A vállalatoddal szervezeteket támogatni csak a kezdet. Ha jól felépített stratégia mentén választod ki a támogatandó céljaidat, abból kommunikációs, sőt, üzleti előnyeid is származhatnak. Mi segítünk abban, hogy hogyan válts ad hoc szemléletről stratégiai hozzáállásra a cégeddel, ha pedig valóban profi megoldásra vágysz, nézd meg BeCause termékünket is!
Influencerek és véleményvezérek
A jól megválasztott bloggerek, vloggerek, influencerek a témádban releváns tartalmakat tudnak gyártani, ezzel pedig elérik és aktivizálják a célközönségedet. A stratégia és a témamenedzsment nálunk van, a kreatív megoldások az arra legalkalmasabb tartalomkészítőknél, a babérokat pedig te aratod le a végén.
Cause Marketing megoldásunk
Cause Marketing megoldásunk
BeCause Circle
Válj az Ügyeddé!
Támogatsz egy ügyet? Felvállalsz egy ügyet? Azonosulsz az üggyel?
Akkor vagy jó márka, ha képviselsz valamit, azaz üggyé válsz. De nem elég azzá válni, el is kell tudni mesélni. A cause és purpose marketing felrúgja a régi szabályokat: doing well, by doing good.
bemutatjuk

Amihez a legjobban értünk

amire büszkék vagyunk
Consumer & beauty
Consumer & beauty case study
Retail
Retail case study
Pénzügy
Pénzügy case study
Kultúra
Kultúra case study
Agrárium
Agrárium case study
Pharma és egészségügy
Pharma és egészségügy case study
Építőipar
Építőipar case study
Tech
Tech case study
Consumer & beauty
Kampány időtartama: 2022 januártól folyamatos megbízás
Médiamegjelenések száma: 170
Elért PR value: 100 millió forint
Helia-D
Helia-D

Egyéb csatornák

Instagram: Tapasztó Orsi, Weisz Fanni, Molnár Andi, Tóth Dávid

 

Mi a feladat?

A 40 éves márka rebrandingje keretében tudatos sajtókommunikációba kezdtünk. Ennek elsődleges célja a célcsoport fiatalítása, a fejlesztések folyamatos kommunikálása, és az életmód médiumokkal való jó kapcsolat kialakítása. 

Hogyan oldjuk meg?

A brand nagyon erős know-how-val rendelkezik a versenytársaihoz képest is, így adta magát az edukációs tevékenység az egyes médiumokon és influencereken keresztül. A Helia-D kevesek által ismert kuriózuma a Herba-kastély, ahova sajtótúrát szerveztünk, egyéni krémkészítő workshoppal, bejárással, termékbemutatókkal. Emellett folyamatos sajtókommunikációt végzünk buzzfeed közlemények és termékkiküldések formájában. 

 

Mik az eredmények? 

A termékportfóliót folyamatosan keresik és tesztelik az újságírók és stylistok, tehát rövid idő alatt az életmód sajtó látókörébe helyeztük a márkát. Az influencer-együttműködések hatására az online eladások tekintetében tapasztalható pozitív elmozdulás.

 

Consumer & beauty
Kalcsu Cosmetics
Kalcsu Cosmetics

Mi volt a feladat? 

A szezonális Babor termékek (Húsvéti AmpullaTojás, Adventi AmpullaNaptár és a Babor Family) kampányai több szezonon keresztül.

 

Hogyan oldottuk meg?

Minden kampányba 5-10 mikro-és makroinfluencert vontunk be, akik felületein posztok, sztorik, és nyereményjátékok formájában jelentek meg az egyes termékek. Az életmód-és beauty sajtó képviselőinek Babor csomagokat küldtünk aktuális szépségápolási trendekkel. Ugyanezek a szezonális tippek sajtóközlemény formájában is kimentek az életmód sajtónak. 

Miért volt sikeres a kampány? 

Néhány év alatt az újságírók megismerték, és megkedvelték a Babor magasminőségű termékeit, egyre több ajánlóba, bazárösszeállításba került be. Az influencerkampányok minden esetben nagyon jó reach és impression adatokat produkáltak a legtöbb felület esetében, főleg azoknál, akik visszatérő arcai voltak a márkának.

 

A legjobb cikkek erről:
Consumer & beauty
Kampány időtartama: 2022. június
Elért PR value: 22,2 millió HUF
Canon – Wallpaper for Good
Canon – Wallpaper for Good

Mi volt a feladat?

A Canon új, igény szerinti mintával, rövid idő alatt, UV géltechnológiájával legyártható tapétájának megismertetése.

 

Hogyan oldottuk meg? 

Az innovatív tapétát kombináltuk egy CSR akcióval: ennek keretében a hűvösvölgyi Bolyai Farkas Gyermekotthon egyik közös terének falát dekoráltuk ki az ott élő gyerekek bevonásával, és a Kisképző diákjának alkotásából született látványos tapétával, az élménymegosztáson alapuló kapcsoódás jegyében.

Miért volt sikeres a kampány?

A két szervezet együttműködésének köszönhetően látványos alkotás született, amelynek köszönhetően egy gyermekotthon lakóinak környezetét tudtuk otthonosabbá varázsolni.

 

Retail
Kampány időtartama: 2022. november
Médiamegjelenések száma: 45
Elért PR value: 70 millió
JYSK
JYSK

Mi volt a feladat? 

A JYSK megbízott PR-ügynökségeként 2021 óta dolgozunk együtt. Az új, ecseri logisztikai központ megnyitó ünnepségének szervezését is mi végeztük, a 400 meghívott vendég, a magyar állami vezetők és a JYSK központi menedzsmentjének részvételével. Az ország legnagyobb egyterű raktárépületének hivatalos átadása több mint 50 sajtómegjelenést eredményezett. 

Állandó sajtómunka

Ügynökségünk végzi a JYSK teljeskörű hazai sajtókommunikációját, amibe a termék-, purpose-, CSR-kommunikáció mellett az employer branding is beletartozik. A lakberendezési és életmód sajtónak rendszeresen szervezünk eseményeket, a gazdasági sajtónak a vállalati eredményekkel és beruházásokkal érkezünk, a HR sajtót pedig a cég HR díjaival és megoldásaival érjük el.

 

A legjobb cikkek erről:
Pénzügy
BÁV Faktor
BÁV Faktor

Mi a feladat?

A faktoringot sokan még mindig a behajtással azonosítják, miközben a fejlettebb országokban a siker záloga a vállalkozások számára. A pénzügyi szolgáltatásról továbbra sem tudnak elegen, ezért a cél elsősorban a kereskedelmi faktoring népszerűsítése volt.

 

Miért volt sikeres a kampány?

A BÁV Faktor megtette az első lépést a vállalatvezetők edukációjában, ráadásul a szektorra nem jellemző kommunikációs megoldásokkal: egyszerűség, közérthetőség, világos megfogalmazások segítségével különféle bonyolult pénzügyi megoldásokról.

Hogy oldottuk meg?

Az üzleti témákat – még ha a vállalatvezetőkhöz is szólnak – a legtöbb gazdasági portálon fogyaszthatóvá teszik az olvasók számára. Ezt a mintát követtük mi is:

 • Fogyasztható, érthető definíciót készítettünk a kereskedelmi faktoringnak
 • Nemzetközi trendekről tájékoztattuk a gazdasági sajtót
 • Magyarázó infografikákkal könnyítettük a megértést

 

Kultúra
Kampány időtartama: 2020 március – június
Médiamegjelenések száma: 76
Elért PR value: 83 888 100 Ft
Bevásárlóutca (BUM) járványkampány
Bevásárlóutca (BUM) járványkampány

Mi volt a feladat?

 • A bevásárlóutcák kereskedőinek tájékoztatása és érdekképviselete
 • Lehetőséget biztosítani a bevásárlóutcák kereskedőinek, hogy hallassák a hangjukat a médiában

 

Miért volt sikeres a kampány?

A téma felkeltette a sajtó érdeklődését, a média folyamatosan követte a bevásárlóutcák helyzetének alakulását és időről időre felkeresték a téma képviselőit. A problémafelvetéseket minden nagy elérésű országos médium közölte, ennek hatására pedig a kereskedők is sokkal nyitottabbá váltak a folyamatos kommunikációra, mivel a saját bőrükön érezték a média hatásait.

Hogy oldottuk meg?

 • Provokatív, figyelemfelhívó üzenetekkel
 • Tévés és rádiós riportok szervezésével
 • Folyamatos kommunikációval, helyzetjelentésekkel

 

Kultúra
Kampány időtartama: 2022. február-2023 január
Médiamegjelenések száma: 410
Elért PR value: 315,2 millió HUF
Álmok Álmodói 20 kiállítás
Álmok Álmodói 20 kiállítás

Mi volt a feladat?

Az Álmok Álmodói kiállítás először 2002-ben mutatta be a világformáló magyar találmányokat a Millenáris Parkban, majd 20 évvel később, megújulva, interaktívabb, látványosabb formában tért vissza. Feladatunk a kiállítás arculatának, social és digitális kampányainak, egész éves sajtózásának és influencer-együttműködéseinek megvalósítása volt. 

 

Hogyan oldottuk meg?

Sajtóeseményt szerveztünk a megnyitó napjára (02.14.), ahol az újságírók a kurátorok által egy különleges tárlatvezetésen keresztül megismerhették a megnyíló kiállítást. Ezt követően időről-időre tematikusan kapcsolódva vontuk be az újságírókat, ahol az egyes tudományterületekhez szerveztünk sajtóbejárást. Például a Mobilitás csomópont autóritkaságainál az egyik tulajdonossal, Paul Schilerpoorddal vagy a Kutatók Éjszakájával kooperálva Farkas Bertalannal, akik végigvezette az újságírókat a tárlat űrkutatással foglalkozó részén.

Kooperáltunk az UNICEF - Rajtad áll a jövőd! programjával, és ellátogatott a tárlatra Novák Katalin köztársasági elnök és Áder János volt köztársasági elnök is.

Influenszerek videós tartalmakon keresztül dolgozták fel a kiállítást: Caramel, Nyári Dia és Tapasztó Orsi saját, tudományhoz kapcsolódó élménybeszámolókat készítettek. Janklovics Péter egy videós kihívást indított el Egy nap magyar találmányok nélkül címmel, amiben részt vett Pásztor Anna és Ács Fruzsi is, mozgósítva a követőiket. 

Miért volt sikeres a projekt?

Éves szinten több, mint 400 organikus megjelenés született, több televíziós és rádióinterjú, riport készült a helyszínen és az alkotókkal.  Az országos csatornákon keresztül lefedtük a teljes lakosságot, szinte minden médiaszegmensben sikerült a témát feldolgozni valamilyen oldalról. A kiállítás elenyésző politikai támadást kapott a sajtóban, még az ellenzéki hangvételű közéleti médiumok is a tudományos és kulturális tartalmat dolgozták fel. 

Az influencerek felületein beszélgetések alakultak ki a találmányokról, a kihívásban több influencercsatornán több száz követő vonódott be.

 

Agrárium
Kampány időtartama: 2021. júniustól folyamatos megbízás
Médiamegjelenések száma: 340
Elért PR value: 211 millió forint
DélKerTÉSZ
DélKerTÉSZ

Egyéb csatornák: 

 • Discovery: Hogyan készül
 • You Tube: Hogyan készül, Dobó Ági, Fancsikai Eszter, Karin Dragos, Inez Dragos 
 • Instagram: Dobó Ági, Fancsikai Eszter, Karin Dragos, Inez Dragos

 

Mi a feladat?

A DélKerTÉSZ (Délalföldi Kertészek Szövetkezete) arculatmegújításának részeként a sajtóban is építeni kezdtük a brandet. A cél a minél szélesebb körű, többrétű kommunikáció, valamint szakértői pozícionálás az iparágon belül, erősítve ezzel a márka piaci jelenlétét és ismertségét.

 

Hogyan oldjuk meg?

Készítetünk fogyasztói kutatásokat, iparági körképeket, szakértői kommentárokat az aktuális iparági hírek mellé. Sajtóbeszélgetéseket szervezzük az élelmiszerpiac aktualitásairól, elkezdtük a márka saját magazinját készíteni. Emellett több influencerrel személyre szabott projekteket szervezünk. 

 

Mik az eredmények? 

Az elmúlt időszak kommunikációs munkája bizonyította, hogy nagy szükség van egy ilyen típusú iparági véleményvezérre, különösen mivel a TÉSZ elnöke kiválóan bánik a sajtóval. Minden kiadott anyag extrém sok megjelenést generál, nem csak az agrár, de a mainstream és a gazdasági sajtószegmensben is. A gasztronómiai és életmód tartalmak az influencerek felületein is kiemelkedő nézettségeket érnek el.

 

Agrárium
Kampány időtartama: 2022. március
Médiamegjelenések száma: 53
Elért PR value: 22 millió Ft
Axiál
Axiál

Mi volt a feladat? 

Az  AXIÁL Kft. célja, hogy megdöntse az agráriummal kapcsolatos sztereotípiákat , árnyalja/megváltoztassa a mezőgazdaság társadalmi megítélését, valamint megismertesse és élményszerűvé tegye az agráriumra jellemző önvezető technológiát és digitalizációs folyamatokat, továbbá meggyőzze a jövő agrárgépészeit: nem csak hasznos és jövedelmező, hanem innovatív és menő is az agráriumban dolgozni.

 

Hogyan oldottuk meg? 

A Driving Camp területén rendezett élménynap során a vállalat éves gazdasági eredményeiről tájékoztattuk a sajtót és a cég partnereit, ezt követően az agrárgéppark tesztelése és versenyek következtek.  

A kampány különlegessége az volt, hogy az agráriumtól testidegen médiumokat is sikerült megszólítani: bulvárfelületeket, valamint influencereket, akik egymással versengve próbálták ki a korszerű technikai eszközöket.  

Miért volt sikeres a kampány? 

Összesen 53 médium adott hírt az AXIÁL eredményeiről, valamint a rendezvényről, emellett 16 véleményvezér közel 30 socialmedia-tartalmat készített (megjelölve bennük az Axiált) Facebookra és Instagramra, melyekkel közel 200 ezer embert értünk el. Emellett a Prizmán és a LolliPoP-on is megért egy-egy ezüst minősítést.

 

A legjobb cikkek erről:
Pharma és egészségügy
Kampány időtartama: 2020 április – június
Médiamegjelenések száma: 90
Elért PR value: 58 000 000 Ft
BAYER No Bite kampány
BAYER No Bite kampány

Mi volt a feladat?

 • A kutyatartók és macskatulajdonosok edukációja az élősködők elleni védekezés témakörében (szúnyog, kullancs és lepkeszúnyog fókusz)
 • A csípés nélküli hatás kifejtése és a repellens hatásról való minél szélesebb körű tájékoztatás

 

Miért volt sikeres a kampány?

A No Bite kampány tökéletes példája annak, hogyan használjuk a PR-t a fogyasztók edukációjára és egy ügy vagy probléma ismertetésére: érdekes tartalmakat szolgáltattunk digitális csatornákon akkor, amikor azokkal a lehető legtöbb fogyasztót értük el.

Hogy oldottuk meg?

Miután megnyertük a tendert, szépen sűrűsödött körülöttünk a járványhelyzet, ezért A tervből B, majd C terv lett.

 

A legjobb cikkek erről:
Pharma és egészségügy
Kampány időtartama: 2022. május 19. – június 26.
Médiamegjelenések száma: 30
Elért PR value: 56 millió forint
Bristol Myers Squibb
Bristol Myers Squibb

IBD awareness kampány 

Ne húzd le az idődet a wc-n! – kampány a gyulladásos bélbetegségekről

 

Mi volt a feladat?

Az IBD-vel, vagyis gyulladásos bélbetegségekkel (colitis ulcerosa és Crohn-betegség) kapcsolatos beteg(ség)edukáció, valamint a betegekkel és leggyakoribb tünetekkel kapcsolatos tabuk ledöntése.

 

Miért volt sikeres a kampány?

A „Ne húzd le az idődet a wc-n!” alapgondolata az volt, hogy az IBD-s betegek kezelés nélkül napi 2 órát, havi két és fél napot, évi 28 napot töltenek hasmenéssel a mellékhelységben. A megfelelő terápiával azonban ezt az időt hasznosabb dolgokra is fordíthatnák. A valós történeteket fikcióval vegyítő képregényekben feltűnik a minden wc-t nyitó csodakártya, a zárt ajtók mögött éneklő szólista vagy éppen a szintén érintett Darwin és két amerikai elnök is. A kampány a 2022-es Kreatív Prizmán (Gyógyszeripar kategória) és a LolliPoP-on (Installációs kampány kategória) két ezüst minősítést nyert 

Hogyan oldottuk meg?

Az IBD világnapján (május 19.) sajtótájékoztatón ismertettük a betegséget, a tüneteket és felhívtuk a figyelmet a megfelelő terápiás megoldásokra. Ezzel párhuzamosan a Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesületének tagjai újságcikkekben, tv- és rádióinterjúkban meséltek betegségükről és az ezzel való együttélésről.

Ezután egyhónapos roadshow-ra indítottuk a képregényt egy budapesti és két vidéki bevásárlóközpontba, majd később több olyan helyszínre is eljutott, ahol IBD Centrumok találhatók.

 

Építőipar
Kampány időtartama: 2020 május
Médiamegjelenések száma: 66
Elért PR value: 61 471 150 Ft
KÉSZ #maradjitthon
KÉSZ #maradjitthon

Mi volt a feladat?

A koronavírusjárvány hatására az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége szerint ötezer magyar szakember érkezett haza külföldről. A #maradjitthon kampány célja volt, hogy őket és családjaikat elérjük, és meggyőzzük arról, hogy helyezkedjenek el a hazai építőiparban. 

 

Miért volt sikeres a kampány?

A KÉSZ Csoport egy, már régóta égető iparági problémát karolt fel, amire megoldást is kínált a munkavállalóknak. A kampány első sajtóközleményének kiküldése után közel 1500 szakember jelentkezett a KÉSZ Csoporthoz a legkülönbözőbb munkakörökben.

Hogy oldottuk meg?

Az iparágat évek óta sújtja a szakemberhiány, amit jellemzően külföldi vendégmunkásokkal oldanak meg a magyar cégek. A problémát felelevenítettük, és felhívtuk a figyelmet a járványhelyzet okozta új lehetőségre, a hazatért magyar szakemberek meggyőzésére. Ennek állt az élére a KÉSZ Csoport, aki a nehéz gazdasági helyzetben is megőrizte stabilitását, így kezdett toborzásba.

 

Tech
Kampány időtartama: 2016 október – november
Médiamegjelenések száma: 75
Elért PR value: 31 615 003 Ft
Niceboy HIVE vezetéknélküli füllhallgatócsalád, termékbevezető kampány
Niceboy HIVE vezetéknélküli füllhallgatócsalád, termékbevezető kampány

Mi volt a feladat?

 • A Niceboy HIVE fülhallgatók népszerűsítése
 • A Niceboy piaci pozícionálása a legismertebb vezetéknélküli fülhallgatók mellett

 

Miért volt sikeres a kampány?

A terméket a legnagyobb elérésű országos médiumok tech oldalai is tesztelték, ráadásul pozitív visszajelzésekkel. A kampányidőszakban minden olyan oldalnak biztosítottunk terméket, aki jelezte, hogy szívesen tesztelné, valamint elkészítettük a megfelelő háttérinfócsomagot is, mely alapján az újságírók tájékozódhattak.

Hogy oldottuk meg?

 • A termék kétirányú megközelítésével – tech és életmód.
 • A legolvasottab tech oldalak mellett a legolvasottabb közéleti médiumok bevonásával
 • Terméktesztek szervezésével

 

ajánlatkérés
Szívesen meghallgatjuk kérdéseidet, ha ehhez hasonló szolgáltatásra lenne szükséged.
Kérj ajánlatot is akár...
ajánlatkérés
Nagy Andrea
Nagy Andrea
Managing partner
+36 20 415 7289
If I only had two dollars left I would spend one dollar on PR.
Bill Gates
Cookie / Süti tájékoztató
Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a positive.hu honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében cookie-kat alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.
további információ
Elfogadom
Nem fogadom el